Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze marktplaats.nl pagina.

Oprit terras

John is een vakman. Sympathiek in de omgang. Rustig en gezellig. Hij heeft de hele oprit gedaan en een terras. John heeft de juiste apparatuur bij zich waardoor het werk soepel en perfect verloopt. Afspraak is bij hem afspraak. Dat is buitengewoon prettig. Over de offerte is geen misverstand: die is duidelijk. De uiteindelijke rekening klopt precies. John kan ik werkelijk aanbevelen. Ron.

Ron

Terras in achtertuin ophogen en opnieuw bestraten

John heeft bij ons het terras in de achtertuin en het pad in de voortuin opgehoogd en opnieuw gelegd. Hij liep als netjes na, waar het niet goed lag paste hij netjes aan. De klus was snel en netjes gedaan voor een goede prijs. Ik zou John zeker aanbevelen bij vrienden.

Sabine

Poort achter huis opnieuw bestraten

John heeft de poort achter ons huis opnieuw bestraat. Aan deze poort grenzen 9 tuinen. Niet alleen is hij een vakman, hij heeft uitstekend werk gezet. Het water loopt nu ook beter naar de put. En dat voor een keurige prijs. John is ook een gezellige man, en gelukkig vond hij mijn koffie lekker. Deze vakman kan ik aan iedereen aanbevelen. John, heel veel succes verder met je bedrijf.

Chris Stoops

Straatwerk en water afvoer

John is een eerlijke en gezellige man, trekt beslist het vel niet over je oren, ik heb veel met hem gelachen tijdens het veranderen van onze tuin die enkele weken duurde. Ons straatwerk ligt weer zo glad als biljarttafel heel mooi!! onder het straatwerk heeft hij een water afvoer gemaakt om het overtollige regenwater naar de sloot af te voeren, ook deze klus heeft hij prima opgelost, kortom, ik kan John bij iedereen aanbevelen, ik heb in ieder geval het adres van een vakman in mijn agenda gezet!!!!

Koos

Waaltjes leggen

In 1 woord: top! Het resultaat overtrof mijn verwachting. John heeft onze voortuin gelegd met Waaltjes en kleine vierkante stenen. De bochten zijn heel mooi strak gedaan en alles is erg netjes afgewerkt. De communicatie is ook prettig verlopen en dat alles voor een keurige prijs. Ik zal John zeker aanbevelen!

Ingrid