Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze marktplaats.nl pagina.

Oprit bestraten

Top kerel die John, erg integer, doet veel meer dan gevraagd en rekent daar niks extra voor, denkt met je mee hoe het beter kan. Zo iemand heb je wat aan! De motor rijd er prima in nu! Bedankt John! 

Raymond

bestraten tuin

Afgelopen vrijdag was John klaar met het bestraten van mijn tuin. Echt een metamorfose. Ben er superblij mee. John is een harde werker (nick ook), werkt netjes en maakt alles tot in de puntjes in orde. Komt met goede oplossingen en doet echt zijn best om het de klant naar de zin te maken, hij wil ook echt iets moois afleveren. Als ik dit van te voren had geweten, had ik John mijn hele tuin laten doen. Het is een sympathieke vent die weet wat werken is.

J.M

Bestrating en nieuwe schutting

Via de vele positieve recensies op Marktplaats ben ik bij John terecht gekomen. Op zijn website heb ik een uitgebreide omschrijving kunnen geven van de huidige tuin en mijn wensen. Een tuin van 30m2 met 20 jaar achterstallig onderhoud waarbij alles met kruiwagens door het huis heen moet. Mijn wens: 30m2 bestrating en een stukje nieuwe schutting. Dezelfde week nog een reactie en een bezoek van John en collega. De eerste indruk was vriendelijk en professioneel. Hij heeft de tuin beoordeeld op grondkwaliteit, hoogteverschillen en afmetingen. Vanwege het puin in de grond moest er zeker 6m3 (20cm) grond uit en schoon zand weer in. Daarna zou het geëgaliseerd worden en bestraat. Een paar dagen later kreeg ik een uitgebreide offerte binnen met een nette prijs. Een week later zijn ze begonnen met de werkzaamheden op een strak schema. John is een nette werker en heeft iedere keer keurig mijn vloer afgeplakt. Ondank dat er 12 m3 aan grond en bijna 60 m2 aan tegels door mijn huis is gereden, zijn mijn deurposten, muren en vloerdelen nog onbeschadigd. Tijdens het werk werd er een oude put gevonden waar het regenwater van een jaar in is blijven staan. Balen, maar John en collega hebben hier geen probleem van gemaakt en snel opgelost. De nieuwe grond is laag voor laag verdicht en het tegelwerk in wildverband ziet er schitterend uit. Gedurende het hele proces zijn alle afspraken nagekomen. Ik kan er dus niet meer van maken dan dat ik John een ontzettend sympathieke, eerlijke, nette en harde werker vind. Deze man verstaat zijn vak en stelt niet teleur.

Grauenkamp

Terras herbestrating en schutting

//John is een vakman. Zeker iemand die ik kan aanbevelen.// Hij luisterde goed naar wat we zochten. En hij heeft  echt leuke voorstellen gedaan voor het terras en voor de schutting die beiden moesten worden vernieuwd. Aan de hand van foto's die we over en weer mailden kwam hij met fraaie schuttingpanelen en mooie siersteentjes. Ik vond het belangrijk zelf mee te werken. Dat kon. Het is goed samenwerken met John: veel gelachten, goed samengewerkt. //Al met al een mooi terras, goede herbestrating en een nieuwe schutting, vlot en tegen een eerlijke prijs

Anja en Harry

Inrit aangepast/verbreed

John Charité heeft bij mij de Tuin en de Inrit aangepast/verbreed en opnieuw bestraat. Hij is een Vakman, waar je afspraken mee kunt maken. Ik koos ervoor om mee te helpen. Resultaat ;   zowel Tuin als Inrit volledig naar mijn wens en ondanks de kou heerlijk doorgewerkt en gelachen. Ik zeg een Aanrader !!!  

Mario