Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze marktplaats.nl pagina.

Achter en voortuin bestraten

Wij hebben vorige week onze voor- en achtertuin laten bestraten door John. Fijn om mee samen te werken. Komt op afgesproken tijd, niets is te veel en komt met goede ideeën. Bestrating ligt er strak in. We hebben nu al spijt dat we het niet eerder hebben laten doen. John, dank je wel en je bent echt een aanrader.

Karin

Ingraven en plaatsen vijver

Wij hebben John via Marktplaats gemaild met het verzoek om een offerte voor het ingraven en plaatsen van een vijver. Hij reageerde onmiddellijk en kon binnen twee dagen tijd vrijmaken hiervoor. De klus heeft hij netjes en vakkundig uitgevoerd. Bovendien kwam hij met goede adviezen en overlegde hij steeds hoe hij het precies zou doen. Daardoor is het nu helemaal geworden zoals wij het graag wilden hebben. Aanrader!

Hars

Tuin opnieuw bestraten

Wij hebben dit voorjaar onze tuin opnieuw laten bestraten door John. We zijn er erg tevreden mee. John denkt met je mee gedurende de hele klus, is op tijd, is vriendelijk en verstaat zijn vak. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs. Een aanrader.

Marcel

Bestraten met natuursteen

Wij zijn zeer tevreden over het werk van John. De klus bestond uit bestraten met natuursteen (tegels van 1x1 m en 80x80 cm) en waaltjes. Hij heeft niet alleen echt vakmanschap afgeleverd, maar is ook zeer prettig in de omgang. Hij is altijd goed gehumeurd! Hij denkt goed met je mee en komt afspraken na. Wij kunnen John dan ook van harte aanbevelen.

Arno en Monique

Terras opnieuw bestraten

John reageert snel op zijn mail en komt graag kijken i.v.m. offerte. Hij en Nick leveren goed en snel werk. Denken mee om oplossingen te vinden. Zijn op tijd en werken hard door. In 2 dagen terras van 30m2 opnieuw bestraat, eindresultaat is uitstekend.

Robert