Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze marktplaats.nl pagina.

Voor en achtertuin afgraven en bestraten

John heeft bij ons zowel voor als achtertuin afgegraven, afvoer aangelegd en bestraat. We zijn echt supertevreden! Het is erg mooi geworden en John werkt netjes en snel. Bovenal denkt hij mee, is hij betrouwbaar en komt zijn woord na. Een echte aanrader!

Pronk

Vlonder van bankirai

Voor de vierde keer inmiddels (!!!) is John bij ons aan de slag gegaan. Na de achtertuin, de voortuin en nogmaals de achtertuin ivm verbouwing, heeft John nu een vlonder van Bankirai gemaakt. Het is wederom prachtig geworden! John heeft ons elke keer fantastisch geholpen. Niet alleen door mooi werk af te leveren, maar ook dit keer heeft hij weer advies gegeven. Bij de bestrating (zowel voor als achter) heeft hij zelfs onze tuin ontworpen. Wat een creativiteit! Wij raden bij al onze vrienden John aan en dat heeft ervoor gezorgd dat hij inmiddels bij vier adressen via ons aan de slag is geweest en overal met veel plezier en positieve ervaringen!

Maarten

Terras aanleggen

John heeft samen met Nick onze tuin gedaan, allebei heel aardig en nergens te beroert voor. Er kwam helaas veel puin uit onze tuin wat ze keurig allemaal afgevoerd heben voordat de nieuwe grond erin ging. Daarna heeft John een schitterend terras aangelegd met mooie grote tegels.en mooie borders gemaakt. En tevens een nieuwe schutting geplaatst. De tuin is super mooi en lijkt wel 2 keer zo groot. We zijn er heel blij mee. We konden alles overleggen en vragen en er werd goed met ons meegedacht. John we zullen je zeker aanbevelen en we hebben al heel veel complimenten gehad voor de mooie tuin! Nogmaals bedankt!! 

Peter en Eline

Gras, bestrating, schutting en tuindeur

Top gast! Werkt superhard en netjes, Heeft oog voor details en kan alles in de tuin. Heeft bij ons 140 mtr straatwerk opgeleverd met handgevormde, ongelijke stenen, en het ligt er strak in. Drainage aangelegd alsook afvoergoten bij terras en oprit. Gras afgegraven en nieuwe matten erin, schutting en tuindeur geplaatst. Kan hem zeer aanbevelen. 

Peter

Voortuin opknappen

Onze voortuin is geweldig opgeknapt, een nieuwe indeling en mooie bloembakken. John heeft prima meegedacht, we zijn zeer tevreden. Volgende klus gaat zeker weer naar John. Bedankt!

Storm