Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze marktplaats.nl pagina.

Terrassen en paadjes aanleggen met waaltjes

John heeft zo’n 50 m2 aan terrassen en paadjes in mijn tuin aangelegd met waaltjes en het resultaat overtreft al mijn verwachtingen. Het ziet er prachtig uit. John is vakkundig te werk gegaan, heeft meegedacht, wat ik erg prettig vond. De tuin heeft ronde vormen en die wilde ik in de terrassen en paadjes doorgevoerd hebben. Dat is best lastig, maar John heeft het vakkundig uitgevoerd en met prachtig resultaat! Hij is een harde en betrouwbare werker op wie ik kon rekenen. Dank je wel John! En Nick natuurlijk die hem in deze klus zo goed heeft bijgestaan!

Karin

Terras herbetegeld

Ben zeer tevreden over het werk (terras her-betegeld)wat john heeft geleverd Komt zijn afspraken na en voor een redelijke prijs! Kan hem zeker aanbevelen... Jess

Jess

Sierbestrating

John werkt zeer goed en is een meester in zijn werk. Werkt netjes en komt zijn afspraken altijd op tijd. 

Pablo

Voortuin bestraten

John is net klaar met onze voortuin en heeft snel en prima werk afgeleverd. Van het voorjaar gaan we de achtertuin doen en zullen we zeker weer bij John Carite aankloppen.

Anton

Bestrating

Zeer goed werk afgeleverd. Harde werker, snel, goed en betaalbaar. Een aanrader!!!

Bep & Jan van Vliet