Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze marktplaats.nl pagina.

Terras en pad maken

John heeft voor ons een terras en een pad van de weg naar ons terras gemaakt. Alles binnen ons afgesproken budget. Het terras en pad zien er geweldig uit. we krijgen hele positieve reacties van buren etc. Echt John het is allemaal boven mijn verwachting je hebt geweldig werk geleverd. Ik zou dan ook John Charité aan iedereen willen aanbevelen. John bedankt. 

Michel

Achtertuin aanleggen

John heeft voor ons de achtertuin aangelegd. Hij heeft puik werk geleverd. We zijn er blij mee. John denk mee met de materialen en de mogelijkheden binnen ons budget.

Loek van Steijn

Tegels en tuinschermen

Super tevreden over onze tuin. De tuinschermen staat perfect recht en de tegels liggen prachtig. Het water loopt nou lekker af en geeft geen plassen meer. Nu heerlijk aan het genieten van een tuin die veel groter lijkt. Iedereen die langsloopt, vraagt waar we de tuin hebben laten doen en we zijn dan ook dolblij dat we het door John Charite hebben laten opknappen!

Nikita

Sierbestrating Den Haag

Jammer dat ik maar 1 duim kan geven , anders gaf ik er meer ;) ..John verstaat zijn vak zeer goed, is niet te beroerd om iets extras te doen, denkt met je mee en een zeer gezellige man ! Afgelopen dagen was het bloedheet, maar John werkt gewoon hard door. Een echte aanrader !

Jolanda

Voor en achtertuin bestraten

John heeft bij ons de voor- en achtertuin gelegd, en hoe!! Alles ligt er heel strak in! John heeft meegedacht met praktische oplossingen en ideeen voor de tuin. Hij werkt snel en bovenal nauwkeurig. Zelf de buren in de straat kwamen in het weekend aan ons vertellen hoe nauwkeurig hij werkt!Daarnaast is John vriendelijk en betrouwbaar. Ook heeft hij een goede prijs-kwaliteitverhouding, De tuin ziet er super mooi uit en ik kan John echt aanbevelen!! Een topper!

Maartje