Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze marktplaats.nl pagina.

Tuinbestrating

John hartelijk dank je bent sneller dan mijn reactie geniet nog elke dag van de bestrating want deze ligt er nog heel mooi bij. nee een ander had het niet beter kunnen doen dus als ik ooit nog s een tuin te bestraten heb weet ik je te vinden:)

Buck

Vervangen straatwerk

Wij zijn zeer tevreden over John!!!! Ten eerste is hij super snel en zeer betaalbaar, en een gezellige vent. Bij ons moest het een en ander aan gebreid worden heeft hij vakkundig gedaan je ziet geen verschil met het huidige straatwerk. Super gedaan John we zijn er erg blij mee bedankt!! 

Dennis

Groot wildverband bestrating

Deze man levert hartstikke goed werk! Aardige man, werkt hard en is bereid soms wat extra's te doen. We hebben onze tuin door John laten bestraten met groot wild verband van chinees hardsteen, dit zijn hele strakke tegels. Het ligt echt keurig! Echt een aanrader!!

Bianca

Straatwerk Den Haag

John levert gewoon eerlijk en goed werk en denkt mee.Gewoon een betrouwbare harde werker die zijn vak verstaat en ook nog een prettige gast,kortom een echte aanrader.

Maarten

Tuintje bestraten

Soms zit het mee...soms zit het tegen. John heeft ons tuintje snel en vakkundig strak bestraat. Helaas bevielen de tegels niet,. John heeft aan een eindeloze discussie met de leverancier doortastend een eind gemaakt en de zaak ten gunste van ons beslecht. Het resultaat "oude stenen" er uit en nieuwe stenen er in, strak, snel en vakkundig. Service van de zaak noemt John dit. Service met een hoofdletter noemen wij dit, en de tuin is helemaal naar onze zin zo!

Fred en Marja