Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze marktplaats.nl pagina.

In en uitrit parkkeergarage verbreden

Wij hebben onze in- en uitrit van de parkeergarage door John Charite laten verbreden. John heeft de klus vakkundig en met de nodige zorg en belangrijk ook meedenkend met de wensen van de klant uitgevoerd. Wij hebben ervaren dat John Charite zijn afspraken voor, tijdens en daana is nagekomen. Met dank en zeker tot een vogende klus.

Nico

Bestrating Den Haag

Hij werkt snel,netjes en levert goed werk. Als we voor het andere huis je nodig hebben zullen we je bellen 

Onno en Diana Aarssen

Achtertuin bestraten Den Haag

Een echte vakman die weet waar hij over praat en top wil leveren tegen een zeer aanvaardbare prijs. John heeft bij ons de voor en achtertuin opnieuw bestraat en we zijn er heel tevereden en blij mee. Perfect werk!!


Hans

Tuin bestratingen

Wij zijn zeer tevreden over het werk wat JCharite heeft geleverd voor onze tuin, erg snel en betaalbaar en komt zijn afspraken naar

Sander

Tuin herbestraten

wij hebben onze tuin laten herbestraten, op aanraden van vrienden kwamen wij uit bij deze statenmaker,nou dat hebben wij geweten! het ziet er prachtig uit, zeer gunstig in prijs en vlot en nauwkeurig werk top! wij zeggen j.Charite.. daar ben je mooi klaar mee!!

Fred Laverman